Om os

Går du med byggedrømme og har brug for arkitektrådgivning? Her kan du læse om tegnestuen og hvordan vi arbejder.

VORES AMBITION

Tegnestuen Stedsans tegner bygbare løsninger med Skandinavisk sjæl. 

Tegnestuen er startet af Tine Brandstrup, som er uddannet Arkitektingeniør fra Aalborg Universitet i 2015, med speciale i tektonik. Tektonik kan beskrives som en særlig kvalitet i bygningens konstruktion, struktur og detaljering, som giver rummene skønhed. Skønhed taler til vores sanser, og derfor har tegnestuen fået navnet Stedsans.

VORES SAMARBEJDE

Disse kvaliteter udvikler hun i tæt samarbejde med hendes mand Jacob Nielsen som er tømrer og har sit eget tømrerfirma, Voldum Træbyg. Gennem dette samarbejde er det målet at bygbarhed og økonomi tænkes ind helt fra første streg. Som kunde hos tegnestuen har du altså mulighed for en pakkeløsning, hvor tegnestuen og tømrerfirmaet kan både rådgive om og tegne dine byggedrømme – fra første streg til sidste skrue!

Har du selv – eller er du – entreprenør, så kan tegnestuen selvfølgelig også hyres til kun at stå for arkitekttegningerne, udenom tømrerfirmaet.

VORES STED

Tegnestuen er fysisk beliggende i Voldum ved Randers, sammen med tømrerfirmaet Voldum Træbyg, men har opgaver i hele landet. 

VORES OPGAVER

Vi laver alle typer opgaver indenfor nybyggeri, ombygning og tilbygning, især af private villaer. Går du med overvejelser om et byggeprojekt, så er du velkommen til at kontakte os – vi giver den første times rådgivning gratis og uforpligtende!

Indehaver Tine Brandstrup